6 octombrie 2009

Ren-ai Shijo Shugi

Publicat de Lied-chan la 09:46



Titlu :Ren-ai Shijo Shugi
Mangaka :Minami Kanan
Volume : 8 [complet]
Capitole: 41
Gen :Drama, Mature, Romance, School Life, Shoujo, Smut

Povestea : Seri este o fata care obisnuia sa practice karate.Hotarata sa lase trecutul in spate,pentru ca era deseori catalogata ca o fata salbatica,incearca sa devina mai feminina,vrand sa-si gaseasca un iubit la un goukon [un fel de intalnire in grup]. La goukon este invitat si fostul ei partener de karate,de altfel si prima ei iubire,Tamaki.Cei doi numai comunicasera de mult,pentru ca in urma unui meci,in care Seri iesise invingatoare,Tamaki nu a mai putut s-o priveasca in ochi.Seri face tot posibilul sa nege faptul ca-i place karate,iar Tamaki observa lucrul acesta,aducand mereu in plan subiectul acesta.Mergand la bowling,bineinteles ca Seri si Tamaki sunt parteneri.Seri fiind in extaz pentru ca a dat un strike la joc,este din nou numita salbatica,dar Tamaki ii ia apararea si ceilalti pleaca.
Seri vrea neaparat sa stie de ce Tamaki a inceput s-o ignore dupa ce a pierdut in fata ei.Adevarul este ca,ea nu avea niciun tricou pe ea,decat acel kimono alb specific si la o anumita miscare,Tamaki i-a vazut pieptul si s-a rusinat.Pentru a afla adevarul,il provoaca pe Tamaki la un meci,dar pierde si astfel devine servitoarea lui [defapt 'slave'].Este nevoita sa-si reinceapa cursurile de karate si sa accepte atingerile lui Tamaki.
Tamaki nu pierde nicio sansa de a fi in preajma lui Seri,venind mereu sa ia pranzul cu ea.Seri cunoaste un rival de-a lui Tamaki,care-i zice ca va devenii iubita lui.Tamaki devine gelos si incepe sa o sarute violent.
Sora,rivalul lui Tamaki,il provoaca la un meci,in urma caruia daca Tamaki pierde va fi nevoit sa o elibereze pe Seri din statutul de servitoare.Tamaki pierde intentionat,vazand ca Seri e dispusa sa faca orice,chiar daca nu vrea cu adevarat si intr-un final admite ca o iubeste si astfel ajung impreuna.
Desigur,povestea nu este atat de simpla.Este,defapt,structurata pe mai multe planuri si intervin mai multi rivali si mai multe obstacole in calea lui Seri si Tamaki.

Grafica : Paginile sunt curate si nu foarte incarcate,ceea ce pentru mine conteaza enorm.Fiind fana Minami Kanan intotdeauna i-am indragit stilul de desen.Imi plac foarte mult detaliile si expresiile fetei,baietii sunt ca deobicei hot si ei bine si Seri este dragutica,desi uneori are ochii prea mari.

Concluzii :Povestea nu-i ceva nou,am mai citit din acestea cu slave cu tonele,dar sa zicem ca asta este cea mai complexa dintre toate,cu cele mai multe capitole.Storyline-ul e ciclic - cineva vrea sa-i desparta,o asalteaza pe Seri,reusesc sa treaca peste obstacol,si totul se repeta.
Daca va place smut-ul,manga-ul da pe dinafara si daca va place un cuplu tipic shoujo,gasiti .

Nota : 8,5 - 9/ 10 .Ceea ce ma deranjeaza este ca nu exista o evolutie a personajelor si a felului cum se indragostesc.

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu