10 octombrie 2009

Sweet Black

Publicat de Megara la 12:33


Titlu: Sweet black
Manga-ka: Mai Nishikata
Capitole: 3
Volume: 1[complet]
Gen: Comedy, drama, romance, shoujo, slice of life, psyhological

Poveste: Primul capitol incepe cu Haru(17 ani) care intra intr-un apartament incredibil de dezordonat(serios, nici eu nu sunt atat de dezordonata) si il striga pe Sagiri. Sagiri(19 ani) se dovedeste un tip incredibil, dar incredibil de hot(mai hot decat Gin din Love Celeb) care atunci cand Haru incearca sa il trezeasca, o prinde de mana, se urca peste ea si... isi da seama ca e Haru si nu iubita lui. Aflam ca cei doi sun prieteni din copilarie, Sagiri e model(unul faimos), iar de cand s-a mutat singur, a rugat-o pe Haru sa vina din cand in cand in vizita sa ii faca curat in apartament. Desi nu par altceva decat buni prieteni, Haru il iubeste pe Sagiri. De fapt, toata treaba cu modelingul a plecat de la faptul ca lui Haru ii placea de Jay, un model, de asemenea foarte renumit. Sagiri i-a spus ca si el poate deveni model si asta a fost... a si inceput. A devenit din ce in ce mai popular in lumea mondena, dar si la fete. Haru l-a vazut maturizandu-se, iesind cu multe fete, in timp ce ea isi plangea de mila. Totusi, alaturi de ea, Sagiri era mereu el insusi. O ruga sa se joace jocuri video impreuna, isi punea o gramada de zahar in cafea si se purta copilareste. Lucrul asta l-a obesrvat si ea atunc cand s-a dus la studio si l-a vazut pe Sagiri purtandu-se atat de "cool", inconjurat de frumuseti si, cel mai important, langa iubita lui, Reina.

Ma rog, ca sa nu stau sa povestesc tot capitolul 1... Sagiri o sa isi dea seama ca o iubeste pe Haru,ea fiind singura alaturi de care se dimtea bine si ii da papucii lui Reina(de fapt e invers). Totusi, cand Sagiri ii spune ca o iubeste, Haru nu isi arata adevaratele sentimente de teama ca mai tarziu Sagiri nu o sa o mai gasesca interesanta. Eh, vedeti voi ce se intampla.

Grafica: Grafica e un adevarat SPA pentru iubitorii de shoujo. In primul rand, bishies. Nu unul, ci doi. Sagiri si Jay(care apare in capitolul 3). Si nu glumesc cand spun ca sunt mai hot decat Gin sau Yoshi Yuki. Da, stiu ca pare imposibil, dar e adevarat. Pe langa tipi, grafica e foarte frumoasa. Personajele, decorul, peisajele, expresii faciale, proportii, haine, chibi-uri... totul e foarte... nu stiu... elegant, decent, armonios. Asezrea in pagina, de asemenea. Paginile nu sunt incarcate, ochii ti se plimba repede de la o imagine la alta, nu e nevoie sa stai sa studiezi fiecare imagine pentru a intelege. Pe scurt, un stil frumos, elegant, curat, armonios.

Concluzii: Desi e scurta, mi-a placut(si nu, nu numai din cauza tipilor care arata atat de bine). Mi-a placut povestea. Fra incurcaturi prea mari, triunghiuri amoroase, dezamagiri extraordinare, tragedii, povesti de viata care sa te faca sa plangi in hohote. Poveste simpla. Un fir al actiunii real( cat poate fi de reala o manga shoujo). Recunosc, m-a cam enervat Haru cu toate temerile ei -"daca ii spun ca il iubesc isi va pierde interesul". Asta a fost destul de lame. Si modul in care i-a spus ca il iubeste. Ma asteptam la mai mult, povestea avea potential. Manga-ka-ul putea sa se joace mai mult cu actiunea, dar... eh, mi-a placut sfarsitul. Foarte mult.

Nota: 8/10. Se putea si mai bine. Chiar se putea. Insa Sagiri... cat de hot poate fi un tip desenat?! Asta e mai hot decat trebuie, te face sa visezi cu ochiii deschisi la un Sagiri propriu. Si acum, warning! Hun-chan, nu vrei sa citesti manga-ul. Pe bune. Nu e smut si in nici un caz yaoi-o sa te plictisesti.

Va pupa Hachiko [:

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu