27 septembrie 2009

Ore-sama Ouji

Publicat de Rachel la 03:11

Titlu: Ore-sana Ouji
Manga-ka: Aikawa Saki
Volume: 1 [complet]
Capitole: 3
Gen: Romance, School Life, Shoujo, Martial Arts

Povestea: Sawa facuse judo, iar de aceea, devenise puternica, iar baietii o raspingeau, deoarece majoritatea cautau fete care sa depinde mai mult de ei, si pe care sa le poata proteja, nu sa se protejeze de unele singure. Se hotarastea ca la liceu sa renunte la acest sport si sa-si traiasca viata ca o liceana obisnuita.

Pana cand intr-o zi, cineva ii sugereaza sa se alature clubului de judo, nu numai fiindca era un club cu rezultate bune, ci si pentru ca acolo erau niste baieti super hot. Cand Sawa se duce sa vada cum stau lucrurile, din cauza agitatiei se impiedica si cade fix in bratele capitanului. Acesta nu sta pe ganduri, si o alege manager-ul clubului. De aici o asteapta o viata destul de grea.
El hotaraste ca pana cand ea nu-si va aduce aminte cine este, nu o va lasa sa plece nicaieri. Pana atunci, este a lui.

Il considera pe baiat crud, fara inima, deoarece o punea sa faca diferite lucruri ce nu-i placeau, si lucra destul de mult. Intr-o zi insa, el o saruta, si atunci ea sustinea ca in momentul in care pe ea a sarutat-o, a simtit ca si cum ar fi sarutat pe altcineva, si ca ea nu este persoana pe care el o iubeste, nu este prima sa iubire.

Insa intreaga confesiune si relatia a celor doi, porneste din momentul in care Sawa isi aduce aminte de trecut, si isi da seama cine este de fapt baiatul.

Cam grabita actiunea la final, sau cum ar numi-o Hun, neterminata. Ar fi putut sa dezvolte mai mult, nu doar sa fie facuta ca o punte spre final [ma refer la o parte din capitolul 3, va veti da seama care]. Daca s-ar fi pus accentul mai mult si acolo, ar fi iesit mai bine.

Mai apoi, mi-a placut partea cu copilaria lor, nu m-as fi asteptat la asa ceva, sincer. Desi, este ceva original, ce n-am mai intalnit pana acum, si spre uimirea mea, chiar mi s-a parut o idee interesanta.

E cam exagerat in unele momente, mai ales acelea in care totul este perfect, iar Sawa este genul ala de fata care depinde de un baiat, aproape incapabila sa faca lucrurile de una singura, chiar daca incearca asta.

Grafica: Doamne Dumnezeule mare O.O Sa pic de pe scaun cand l-am vazut pe capitanul clubului de judo. In toate momentele in care aparea, era extrem de frumos, i-ar fi stat perfect cu niste urechi de pisica. Si nu numai el, toti baietii din poveste pot spune ca aratau bine, desi semanau cam tare intre ei. Si Sawa era draguta, insa uneori chiar nu-mi placea fata ei.
Art work-urile nu erau nemaipomenite, erau destul de dragute.
Din punct de vedere al graficii, nu are nimic deosebit, este un stil de grafica comun, pe care eu l-am intalnit destul de des. Desi... baiatul tot superb ramane.

Concluzii: Nu mai citisem de mult o poveste de dragoste perfecta, fara complicatii, cu care sa-mi bat capu. A fost draguta, chiar daca nu a avut smut [trebuia s-ami pomenesc iubirea, n-am ce face], faptul ca baiatul era hot compensa restul. Si inca am ramas cu gandul la copilaria lor, la ideea draguta a manga-ka-ului.
Desi se simte ca uneori este lasata actiunea in vant, si uneori este cam trasa de par.

Nota: 7/10

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu