6 septembrie 2009

Akkan Baby

Publicat de Rachel la 09:02

Titlu: Akkan Baby
Manga-ka: Miyauchi Saya
Volume: 3 [complet]
Capitole: 12
Gen: Comedy, Romance, School Life, Smut, Shoujo, Drama

Povestea: Shigeru si Yuki s-au cunosct la un concert, fiind doar doi adolescenti obisnuiti, fani inraiti ai unei formatii. Nici nu au apucat sa afle multe unul despre celalalt, ca au si trecut la fapte marete, si de atunci ,,se distrau" cam des, fara a avea nicio problema. Din cauza ca erau doar doi elevi, care nici macar nu isi marturisisera dragostea, erau naivi, si credeau ca nu pot pati nimic daca fac prostii fara sa se protejeze.

Pana intr-o zi, in care Shigeru afla ca este insarcinata. Cand Yuki aude vestea, are diferite reactii, care de care mai ciudate, niciunul dintre ei nestiind ce sa faca. Le este spus ca nimeni nu poate decide soarta copilului lor, nici macar parintii lui Shigeru, ci doar ei doi.
Va naste Shigeru copilul? Isi vor marturisi cei doi dragostea? Va avea un final trist?Ramane de vazut.

Cred ca este genul de manga pe care ar trebui sa-l citeasca toti incuiatii care traiesc din conceptiile ce le sunt impuse de parinti, sa vada ca nu intotdeauna a face ceea ce spun regulile sau ce spune legea e drept.

Am ras la manga-ul asta in unele momente in hohote, Yuki era un trasnit, Shigeru era mai calma decat el. Cei drept, cei doi au trebuit sa se lupe cu multi din jurul lor, si nu s-au dat batuti, iar asta mi-a placut. A fost un manga in care iubirea a fost aratata indirect, si chiar daca din cauza comediei care se face prezenta din 2 in 2 pagini nu s-a putut simti acest lucru, ei doi fiind si foarte imaturi, dar au fost momente in care chiar au parut asemeni unui cuplu, si in care chiar nu iti venea sa razi.

Chiar cand vine vorba de partea smut, nu prea avem, decat la inceput, insa nu sunt aratate prea multe lucruri.

Grafica: nu a fost prea grozava, dar pentru o comedie este buna. Mi-au placut mult scenele cu saruturile, cum am mai spus, si momentele in care aveau chipurile triste.

Concluzii: Lectie de viata. Ce-i drept, a fost bun, dar mie mi-ar fi placut mai mult daca nu ar fi fost atata comedie. Desi manga-ul a ajuns in top 5 pentru mine. Am stat cu sufletul la gura, in timp ce l-am citit, si pot sa afirm ca s-a terminat exact asa cum ar fi trebuit sa se termine. Mi-a placut cum au fost schimbate parerile oamenilor de catre cei doi.

Nota: mai are rost sa comentez? 10/10

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu