15 august 2009

Sexy Guardian

Publicat de Rachel la 07:20

Titlu: Sexy Guradian
Manga-ka: Shinjo Mayu
Volume: 2 [complet]
Capitole: 8
Gen: Romance, Shoujo, School Life, Smut

Povestea: Junna este transferata la o alta scoala. Ajunsa acolo, afla ca aceea este o scoala numai pentru baieti, dar si cu un nivel foarte ridicat la invatatura. Shibuki este pus sa fie gardianul ei si sa o fereasca de eventualele lucruri ce se pot intampla.

Cand il vede, Junna se indragosteste pe loc de el, nemaistiind ce sa faca pentru a-l face si pe el sa o iubeasca. Mai apoi, afla ca nu este doar un tip super sexy si cu o infatisare de pici pe spate, ci si unul dintre cei mai buni elevi din clasa.
Shibuki este mereu prezent sa o scape de toti si toate, chiar devenind nervos daca ceilalti faceau ceva ce ar putea s-o faca pe ea sa se simta stanjenita.

Mai perversa ea decat el, ma gandeam. Shibuki este mai linistit, desi cand aude ca Junna este in pericol, se agita pana o simte in siguranta in bratele lui. Insa ea are o fire foartea agitata, tinandu-se non-stop dupa fundul baiatului, asemeni unei fetite care crede in povestile de dragoste perfecte.

Manga-ul inclina mai mult spre school Life decat spre romance. Majoritatea intamplarilor sunt identice cu cele facute de niste elevi, dar se impletesc cu romantismul in unele momente. Desi nici partea de romance, nici cea de school life nu sunt definite perfect, oarecum, imbinarea inte ele este putin dusa pe aratura.
Avem parte si de minciuni ce pot distruge relatii intre oameni, si de lacrimi.
Sunt si unuele parti mai profunde, mai ales cand vine vorba de sentimentele lui Junna.

Actiunea derulata prea repede in unele momente, si unele intamplari neterminate. Am avut senzatia ca unele parti au fost fara rost, iar altele putin cam seci. Majoritatea intamplarilor sunt foarte scurte, foarte putin conturate. Cum le numesc eu, neduse pana la final.


Grafica: Grafica lui Shinjo Mayu imi place foarte mult. Obisnuieste sa foloseasca flori ca elemente de decor in partile romantice, iar personajele sunt desenate foarte bine. Desi lipsesesc artwork-urile, ceea ce nu mi-a placut.

Concluzie: Daca sunteti in cautare de o comedie buna, vi-l recomand, pe mine una m-a facut sa rad. Daca ar fi avut mai multe parti mai emotionante, ar fi fost un manga perfect.

Nota: 7/10 acceptabil pentru lungimea lui, dar putea avea mai putine intamplari, care sa fie mai bine definite.

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu