12 august 2009

Dramatic Love Album

Publicat de Tsume la 08:41


Titlu:Dramatic Love Album
Mangaka:Yoshiki Nakamura
Volume:1 volum (Oneshot)
Gen: drama, shoujo, comedy

Poveste:Manabe e o fosta foto model ce se simte nesigura pe sine, vrea doar sa isi duca viata de eleva de liceu, neobservata de ceilalti, de acea tinde sa se distanteze de ceilalti, iar colegii ei o poreclesc ''corner girl'' din cauza firii ei singuratice.Se pare ca Manabe are cateva amintiri neplacute cu privire la viata ei de foto model, de acea nu doreste sa fie necajita din nou, asa cum a fost inainte.Dar se pare ca aparitia lui Himuro-sensei, un tanar profesor, stilul ei de viata avea sa se schimbe.

Himuro-sensei e fotograf, si manifesta un interes deosebit pentru Manabe, in felul asta ajunge sa o privilegieze fata de colegii ei, si alaiul de eleve care il idolarizeaza incepe sa turbeze *laughs* si sa o acuze pe Manabe cum ca ar provita de bunatatea lui Himuro, si ca e ciudat ca o ''corner girl'' ca ea sa inceapa sa devina atat de apropiata de el, bine inteles Manabe le zice cateva... insa interesul ei fata de Himuro incepe sa creasca deasemenea, fara ca ea sa isi dea seama.

Ei bine, se pare ca avem parte de un oneshot de data asta, de la autoarea celebrului Skip Beat, personal nu am citit SB, dar cred ca ma descurc si fara vreo comparatie, povestea acestui oneshot e simpluta, desi aparent pare complicata, personajele nu au nimic deosebit, desi par a fi interesante, dar credeti-ma, dupa cateva pagini incepeti sa va dati seama ca Manabe e o tipa care vrea sa para dura, dar se vede de la o posta ca e slaba, si nu isi poate controla sentimentele, iar Himuro-sensei e un profesor playboy *laughs* bine, poate playboy e prea mult, insa e deajuns sa va dati seama dupa turma de eleve care sunt limba dupa el.

E un onsehot usor, nu iti da batai de cap, desi Himuro ramane invaluit in mister pana la sfarsit, defapt intregul storilyne se concentreaza pe felul lui Manabe de a socializa cu Himuro, si apoi a incepe sa inteleaga ca singuratatea nu e un lucru prea inteligent, desi la inceput Himuro o priveste doar ca un posbil model pentru fotografiile lui, intr-un fel personalitatea lui Manabe mi-a amintit de Tsukukushi din Hana Yori Dango, dar intr-un fel mult mai vag decat credeti, avem parte de drama, ceva comedie, putin cam seaca, dar pentru un oneshot e in regula, its a shoujo after all, deci e imposibil ca sa nu aveti ceva scene fierbinti, dar asta doar la finalul oneshot-ului, care se termina ca un smut daca e sa ma intrebati pe mine.

Grafica:Yoshiki Nakamura are un stil foarte comun de a desena, singura caracteristica mai speciala a graficii ei e fruntea prea inalta a personajelor, nu ma intelegeti gresit, sunt scene frumos desenate, dar nimic original, coperta arata ca si un art work promotional, dar imi plac scenele pe plan apropiat si siluetele personajelor, Himuro arata ca un bishie din yaoi-uri *laughs* daca mai avea si un fetis pentru tigari era culmea.

Nu o sa aveti parte de fotografii de a lui Himuro asa cum probabil sperati, pentru ca cea ce face el e mai mult vorbarie decat fotografie, dar veti avea ocazia sa o vedeti pe Manabe intr-un costum absolul superb, deasemenea uniformele de la liceu arata ciudat, in primul rand fustele sunt destul de lungi, (cel putin a lui Manabe e) si in al doilea rand panglica de la gat arata ca un papion.

Impresii generale:Personal, oneshot-ul asta m-a lasat rece, si nu dau vina pe faptul are doar 50 si ceva de pagini, ci pentru ca povestea e plictisitoare, nimic deosebit, sunt mai mult niste idei fumate puse cap la cap si apoi ta-dam!avem un oneshot, poate pentru cei mai familiari cu stilul autoarei au o parere mai buna, insa va spun ca nu e nimic deosebit, poate e bun just for killing time, insa la mai mult de atat sa nu va asteptati, poate la ceva comedie... dunno.

Per total il recomand daca aveti chef de o pauza de cafea cu un oneshot, insa iti lasa un feeling sec si incomplet la final, anyway, incercatil pe propria raspundere, dar va spun doar atat, it's a whatever manga, nimic deosebit.

Nota:7/10 e destul de sec, chiar si pentru un oneshot, merita mai multa atentie la storilyne.

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu