16 august 2009

Love Celeb

Publicat de Megara la 06:59


Titlu: Love Celeb
Mangaka: Shinjo Mayu
Volume: 7[complet]
Capitole: 37
Gen: comedy, drama, romance, shoujo, smut

Poveste: Kirara e o actrita noua, care nu are foarte mult talent si din aceasta cauza primeste numai roluri mici. Hanamaki, managerul ei, insa gaseste o solutie: Kirara trebuie sa se culce cu producatorii pentru a obtine o slujba. Neaspunandu-i ce vrea sa faca, o duce pe Kirara intr-un hotel si o lasa pe holul unui etaj "special". O gaseste producatorul unei televiziuni care vrea sa... ii ofere o slujba in schimbul "unor servicii". Din fericire, apare cavalerul in armura stralucitoare care o salveaza-Gin, mai exact. Un tip super hot, cu par argintiu si care la inceput se poarta frumos cu ea. Si acum partea rea[da, sigur] , Gin a salvat-o doar pentru ca o voia el. Voia sa fie primul barbat din viata ei[ pentru ca, desigur, Kirara era inca virgina].

Dupa ce ea il plesneste, au o discutie in contradictoriu despre ce poti si nu poti cumpara cu banii. Gin spune ca poate cumpara totul cu bani, Kirara spuna ca nu ii poate cumpara si inima ei. Gin o ia ca pe o provocare si ii promite lui Kirara ca o sa ii ia inima pe gratis, dupa care o mozoleste pasional [si, din nou, ala era primul mozol al lui Kirara]. Ii scrie apoi numarul lui de telefon pe piept cu un ruj si pleaca spunandu-i ca il poate suna oricand daca vrea o noapte de neuitat.A doua zi, Kirara e impanzita de[nu, nu de proxeneti] o multime de reporteri care o intreaba cum se simte stiind ca a fost aleasa personajul principal din noua drama. Ajunge la noul loc de munca si si se intalneste cu Gin, cel care a aranjat ca ea sa joace rolul principal. Si, de data asta, Gin ii lasa cadou un hickey[semn pe gat] care ii va aduce multe probleme. Dar asta trebuie sa vedeti voi. Si o sa vedeti si cine e Gin, de fapt.

Grafica:Well, grafica e destul de OK. Nu mi s-a parut ca exceleaza decat prin... Gin care e super hot[dupa cum am mai spus]. Totusi, nici profilul lui nu e atat de incantator.Oh, si mai apare un tip super hot mai tarziu. Kirara e cute, insa destul de comuna. Profilele lor chiar nu imi prea plac. Nasul e cam mic din profil si barbia destul de... ciudata. Dar, nu sunt eu mare desenatoare pentru a putea comenta. Elemente de decor nu prea am vazut. In mod deosebit m-au impresionat chibi-urile.Si de cate ori Kirara ramane cu gura cascata, are o broscuta in gura care face cu mana[si asta e atat de amuzant=)) ] De obicei Kirara e un iepuras, iar Gin e lupul [ =)) ].

Concluzii: In primul rand, smut smut smut. E smut. Dar e un smut foarte funny. Acum, ce mi-a placut: mi-a placut de Gin. E un bad-guy hot. Mi-a placut personalitatea lui perversa, autoritara, glumeata, posesiva. Mi-a placut de Kirara doar cand o dadea in bara. Povestea a fost destul de interesanta. Desi, in principal, se axeaza pe faptul ca Gin vrea virginitatea lui Kirara[cel putin, la inceput]. Gin isi da seama cat de mult o iubeste pe Kirara, ca ar face orice pentru ea si... la sfarsit e un dragut. Ce nu mi-a placut: Hanamaki. Ia niste decizii atat de proaste si imi venea sa sparg monitorul de cate ori ii intrerupea pe Kirara si Gin[ tocmai cand era mai interesant]. Kirara e destul de proasta si ea, dar n-ai ce-i face. Asa trebuie sa fie: tipa fraiera si ametita si tipul hot.Desi, uneori exagereaza. Sa vedeti ce il lasa pe Hanamaki sa faca... Kirara e destul de varza in partile alea. Si chiar ma gandesc ca puteau sa o faca de mult daca voiau, nu trebuiau atatea capitole pentru preludiu. Actiunea e destul de lenta uneori, alteori prea rapida, si rupta de realitate... Oricum, conteaza ca Gin e hot.

Nota: 8/10 . Nu sunt mare fana smut, dar asta e simpatic. Si Gin e hot. Am mai spus ca e hot? Oops, scuze... dar chiar e hot.

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu