27 iulie 2009

Lilim Kiss

Publicat de Rachel la 09:32

Titlu: Lilim Kiss
Manga-ka: Kawashita Mizuki
Volume: 2 [complet]
Capitole: 24
Gen: Ecchi, Comedy, Romance, Shounen

Povestea: Viata plictisitoare de pana atunci pe care o ducea Takaya, se schimba brusc, odata cu aparitia lui Lilim, un monstru care prin saruturile sale fura energia oamenilor, insa cu un aspect fizic la care cu greu rezisti.

Lilim il saruta o data pe Takaya, apoi zboara pe fereastra fara ca acesta sa o mai vada, pana a doua zi la scoala, cand Lilim doreste iar sa il sarute pe Takaya din nou, acesta fiind ingaduitor si lasand-o. Pana la urma, parintii lui o primesc sa stea la ei pana isi va gasi un loc, incepand sa se ingrijasca de soarta acesteia.

Insa colega lui Takaya, fiind geloasa ca el o baga in seama mai mult pe Lilim decat pe ea, incearca sa ii faca zile fripte, planuind tot felul de lucruri impotriva ei. Planurile merg bine pana la un anumit punct, cand apare el sa o salveze.

Inafara de colega lui Takaya, Lilim mai intampina si alte obstacole. Cand un alt demon, cu aceleasi calitati ca si ea, doar ca mai mare ca varsta si mai matura apare, facand aceleasi lucruri pe care le-a facut si Lilim in trecut, tot ea fiind cea acuzata. De aici incepe un fel de lupta pentru Takaya.

Grafica: Grafica mi se pare comuna, insa potrivita pentru un manga ecchi, desi in unele ipostaze nu se pune foarte mult accentul pe cum arata personajul.

Concluzii: Pentru un comedy si un ecchi este destul de bun, ceva ce sa citesti mai mult pentru a te amuza, deoarece are unele faze amuzante. Nu o pot numi o poveste profunda de dragoste.

Nota: 7/10, l-am apreciat la nivelul unul manga ecchi.

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu