27 iulie 2009

Koizora

Publicat de Rachel la 09:28

Titlu: Koizora [Sky of love]

Autor: Mika
Artist: Haneda Ibuki
Volume: 5 [Ongoing]
Capitole: 15
Gen: Romance, Shoujo, Tragedy, Mature, Slice of Life, School Life

Povestea: Mika nu fusese indragostita pana acum, de-aceea isi dorea sa se indragosteasca. La inceput, nu stia ca adevarata sa iubire era chiar langa ea.

Totul incepe datorita lui Nozomu, baiatul pe care Aya, prietena ei, il placea. Nozomu nu inceta sa ii trimita mesaje Mikai si sa o tot urmareasca. Pana cand intr-o zi, Aya il suna pe Nozomu. Acesta fiind beat, nu vorbeste prea mult cu ea si inchide brusc. Sunandu-l inapoi, la telefon raspunde pretenul sau, Hiroki. Apoi, brusc, Mika incepe sa comunice cu Hiro, nestiind cine este.

Cei doi continua sa vorbeasca si se hotarasc sa se intalneasca la inceputul anului. Insa Mika vede cine este de fapt Hiro, ca e unul dintre cei mai agresivi baieti din scoala, nevendindu-i sa creada ca este persoana cu care a vorbit la telefon.

Insa cu timpul, Hiro dovedeste ca are si o latura sensibil, devenind tandru cu ea. El face orice pentru a o proteja, ea afland si despre lucrurile pe care le facuse pentru ea in trecut. Dragostea dintre cei doi pare perfecta.

Pana cand intr-o zi, Hiro isi doreste sa se desparta de Mika, incercand sa faca diferite lucruri. Ea nu poate renunta atat de usor la asta, iar in interiorul sau, nici Hiro. Cu gandiri si razgandiri, pana la urma cei doi se despart. De aici, pentru Mika incepe o noua viata, devenind mai frivola, insa in inima ei, singura iubire pe care a avut-o vreodata este Hiro.

Grafica: Imi place atat de mult grafica, chipurile personajelor sunt desenate foarte frumos. Imi place foarte mult si felul in care este desenat background-ul pe unele pagini. Desi, din cauza ca toate persoanele sunt asemanatoare, sunt situatii in care pot fi confundate destul de usor.

Concluzii: Am vazut live action-ul, la care cred ca ma bocit 2 ore cel putin. Dar si la manga, pana acum, am plans destul. E adevarat ca la un moment dat devine enervant, dar merita continua. O sa ajungeti sa spuneti sau sa auziti pe net: aia, Hun-chan care lauda Koizora fara pauza.

Nota: 10/10, n-am mai plans la niciun manga atat de mult.

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu