27 iulie 2009

Boku wa Imouto ni Koi wo Suru

Publicat de Rachel la 09:33

Titlu: Boku wa Imouto ni Koi wo Suru
Manga-ka: Aoki Kotomi
Volume: 10 [complet]
Volume scanlate: 5
Gen: Drama, Mature, Romance, School Life, Shoujo, Smut

Povestea: Cei doi gemeni, Iku si Yori au fost impreuna inca din copilarie, insa cand au crescut au devenit atat de diferiti iar asta a racit relatia dintre cei doi, Yori crezand ca Iku este o persoana cel il face de ras. Pana cand intr-o seara, inainte de a se culca, o zareste pe Iku dormind. Tot continuand sa o priveasca, parca incepe sa se indragosteasca de ea, chiar si sarutand-o.

Din cauza timiditatii lui Iku si firii ei copilaroase, Yori dorind mult mai mult, la inceput relatia dintre cei doi nu merge, el recurgand mereu la santaje pentru a o ajuta pe Iku sa-si invinga teama. Chiar la un moment dat cei doi ajung sa se intrebe de ce i-o fi facut Dumnezeu gemeni, cand iubirea dintre ei nu este ca acea dintre o sora si un frate.

Yori insa incepe a gandi ca el devine din ce in ce mai ,,murdar", iar lui Iku, o fata atat de timida si copilaroasa nu ii trebuie un astfel de barbat, care mai mult ca sigur o va rani din cauza dorintelor lui. Astfel, Yori incearca sa se indragosteasca de altcineva, insa in orice facea simtea ca si cum ar fi Iku acolo. Vazand ca nu merge, isi cere scuze de la ea pentru tot ce a facut, spunandu-i ca este singura fata de care s-ar putea indragosti, Iku acceptand asta fiindca in inima sa, si ea il iubea.

Relatia dintre cei doi reincepe iar, Yori abtinandu-se cu greu de la unele lucruri. Intr-o zi, el ii spune lui Yato, un coleg, ca comis ceva ce s-ar putea numi incest, insa nu ii pasa atata timp cat Iku nu se simte prost. Cu toate astea, Yori decide sa plece de acasa, lucru pe care Iku il va accepta cu greu.

Grafica: Grafica pot spune ca m-a uimit. Toate scenele au fost desenate frumos, personajele de asemenea. Aoki Kotomi a reusit sa ii faca pe Iku si Yori sa semene, pentru a accentua faptul ca sunt gemeni.

Concluzii: Pot spune ca mi-a placut, primul manga despre incest pe care l-am citit. Este frumos, chiar daca are unele scene mai perverse si avertismente inainte de fiecare capitol. Nu este genul acela de manga bambilici, cu actiuni savarsite pe jumatate.

Nota: 10/10

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu