27 iulie 2009

The Flower of Evil

Publicat de Tsume la 08:29


Titlu:The Flower of Evil
Manhwaka:Lee Hyeon-Sook
Volume:7 Volumes (Complet scanlat)
Gen:drama, mature, psychological, shoujo, tragedy

Poveste:Se-Wa si Se-Joon, sunt doi gemeni cu o relatie mai speciala, Se-Wa o fata, considerata de altii psihopata nu prezinta sentimente de dragoste decat fata de fratele ei geaman Se-Joon, in ochii ei, ea il vede doar pe Se-Joon si pe nimeni alcineva.
Dar oare care sunt sentimentele lui Se-Joon, e vorba despre incest?sau o relatie neinteleasa intre cei doi frati...?

Totusi cand parintii lor decid ca e timpul sa ii separe pe cei doi si sa doarma in camere diferite situatia se inrautateste, Se-Wa care nu intarzie sa isi arate cat mai deschis sentimentele fata de fratele ei este considerata nebuna, Se-Joon incearca sa aiba o viata normala, insa atata timp cat Se-Wa isi va arata obsesia fata de el, viata acestuia nu este nici pe departe ce si-a imaginat.

E o poveste care iti starneste curiozitatea, ori din ce unghi ai privi situatia iti dai seama ca Se-Wa este bine infipta in idea de a ramane alaturi de Se-Joon pana la capat, e primul manhwa si repectiv manga pe care il citesc care are ca subiect principal incestul.Personajele sunt frumos scoase in evidenta, Se-Wa si Se-Joon fiecare au personalitatile lor diferite, Gin-Hoon deasemenea un personaj interesant care vad ca influenteaza destul de mult povestea pana acum.

Actiunea este frumos structurata, se merge pe idea ''Ai prefera sa primesti dragoste de la o singura persoana decat de la mai multe persoane?'' exact pe idea asta merge Se-Wa, fratele ei este ''persoana'' the one and only, iar restul sunt niste obiecte neinportante, oricum de multe ori am considerat ca este un personaj interesant.Gin-Hoon are acea aliura de mister, parca ascunde ceva, abia astept sa aflu cat mai multe despre trecutul lui.

Grafica:Foarte frumoasa, personajele sunt desenate original, cu ochii intunecati, trasaturi atragatoare, Se-Wa este desenata bine, si arata bine, are acel aer de senzualitate pe care putine fete din manga-uri le emana, dar si acel aer de inocenta.Se-Joon este desenat si el frumos, si imi plac mult paginile decorate cu modele de fluturi si alte modele abstracte, de asemenea paginile de intro a unui capitol sunt pura arta, merita aruncate o privire asupra lor.

Impresii generale:E unul din manga-urile mele preferate, (ma rog e un manhwa, dar ati inteles ce vreau sa spun)povestea e foarte interesanta, fara clisee de genul povestii perfecte de dragoste, intre fetita prostuta si baiatul cool.E cu siguranta o ''gura de aer proaspata'' cel putin din partea personajelor.
Finalul, este destul de predictibil, insa un happy ending nu ii s-ar fi potrivit.

Nota:10/10 un ''must read''

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu