27 iulie 2009

Deep Love - Ayu no Monogatari

Publicat de Rachel la 09:37

Titlu: Deep Love - Ayu no Monogatari
Manga-ka: Yoshi Yuu
Volume: 2 [complet]
Capitole: 8
Gen: Adult, Drama, Mature, Shoujo, Tragedy

Poveste: Ayu obisnuia sa se culce cu diferiti barbati pentru bani, invatand-o acest lucru si pe una dintre prietenele ei, Reina. Considera lumea in care traim un lucru jalnic, ca nimic nu e capabil sa lupte, nu cunostea ce inseamna a fi fericit si considera ca nimeni nu stie exact care este scopul vietii. Insa bunica sa ii spune ca daca ceva incearca din greu, va reusi sa infloreasca.Ayu avea o relatie foarte buna cu bunica sa, aceasta o invata destule lucruri pentru a lupta in aceasta lume.

Pana intr-o zi cand un prieten [si nu prea prieten] de al ei ii cere 2 milioane de yeni, promitand ca ii va inapoi cat de repede este posibil. Aceasta, neavand atatia bani, isi aduce aminte de cei un milion jumate de ieni pe care ii avea bunica sa, asa ca ii ia si-i da pe aceia. Insa acesta, din cauza drogurilor moare inainte de a inapoi vreun ban. Insa aceasta nu este singura problema pe care o are Ayu; prietena sa Reina, din cauza ca incepuse sa ii placa sa faca ceea ce face Ayu, are o serie de probleme pe aceasta tema.

Seara, Ayu ii spune bunicii sale ca banii ei au disparut, insa bunica ei nu pare suparata, spunand ca poate cineva a avut nevoie de ei. Atunci, Ayu afla la ce foloseau acei bani, la operatia unui baiat pe care bunica ei il crescuse de cand parintii il abandonasera si pana cand tatal sau se recasatorise si-l adoptase iar. Atunci, ea ii spune batranei ca ea s-a folosit de banii ei si ca ii va returna inapoi. Normal, femeia nestiind de lucrurile facute de ea, ii spune ca e doar un elev care nu are cum sa castige prea multi bani, iar atunci Ayu ii spune despre aventurile ei, lucru ce o socheaza enorm pe femeie.

Peste cateva zile, Ayu se duce sa se roage pentru ea, iar acolo il intalneste pe baiatul pe care il crescuse femeia. Cand aceasta il vede, promite ca va face orice pentru a recupera banii, fara a-si mai vinde corpul. Cu timpul, devine dispusa sa faca orice pentru a il vindeca pe baiat, iar mai incolo, va deveni si in stare sa isi vanda viata pentru el.

Grafica: Grafica mi se pare extraordinara. Chipurile personajelor, de aproape sunt foarte reusite. Imi place de asemenea si cum e desenat cerul, si toate peisajele din manga.

Concluzii: Este uimitor cat poate schimba o persoana viata altei persoane. Cate a facut Ayu pentru Yoshi-yuki, pentru a-l vedea pe el zambind. Este un manga exceptional, asemanator cu Love Sky. Desi la un moment dat, mai ales in primul volum este destul de pervers [asta ca sa nu spuneti ca nu v-am avertizat], al doilea este cu adevarat capabil sa te faca sa plangi. Eu una am plans vreo 5 minute...

Nota: 10/10

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu