27 iulie 2009

Dear Friends

Publicat de Rachel la 08:03

Titlu: Dear Friends
Manga-ka: Yoshi Yuu
Volume: 1 [complet]
Capitole: 4
Gen: Drama, Psyhological, Shoujo, Slice of Life, Smut, Tragedy

Povestea: Rina spunea ca prietenii sunt doar pentru a fi folositi atunci cand ai nevoie de ei. Obisnuia sa fie rece cu cei din jur si sa se culce cu diferiti barbati. Cand prietenele ei ii cer ajutorul, ea refuza. Singurul lucru pentru care oamenii o acceptau era frumusetea ei.

Pana intr-o zi, cand Rina afla ca avea cancer si este internata in spital. Acolo intalneste o fetita, care in ciuda faptului ca nu o cunoste, vrea sa se imprieteneasca cu Rina. Fetita o considera ca un model, spanand ca atunci cand va creste, vrea sa fie ca Rina-chan. Acel copil devine ca o lectie de viata pentru ea.

Reuseste sa se vindece, doar ca din cauza aspectului ei de acum, lumea nu o mai trata ca inainte. Parca de-odata, Rina incepse sa sesizeze ce inseamna prietenia si valoarea ei. Dupa moartea acelei fetite, singura persoana care ii mai e alaturi este Maki, o prieten de-a ei de la scoala, pe care Rina o ajutase cu ceva timp in urma, cand nimeni nu voia sa o accepte.

Maki o invata pe Rina ca niciodata nu trebuie sa iti parasesti prietenii.

Grafica: Grafica e ok, asemanatoare cu cea din seria Deep love. Este un stil de grafica ce imi place foarte mult. De obicei la grafica nu sunt prea pretentioasa.

Concluzii: Din manga-urile lui Yoshi mereu ai ce invata. Fiecare poveste tragica te invata cate ceva, daca nu chiar mai multe. Este genul acela de manga care arata in ce lume muradara traim, si ca totusi exista lucruri frumoase.

Nota: 8/10 putea fi totusi putin mai complex, desi pentru 4 capitole este ok. Nu pot spune ca se compara cu cele din seria Deep Love.

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu