27 iulie 2009

Akuma na Eros

Publicat de Rachel la 08:01
Titlu: Akuma na Eros
Manga-ka: Shinjo Mayu
Volume: 4 [complet]
Capitole: 17
Gen: Drama, Romance, Fantasy, Shoujo, Smut

Povestea: Miu era o fata foarte copilaroasa, atat la aspect cat si la fizic. Se ruga zi de zi ca Amamiya, baiatul admirat de catre toate fetele din scoala, sa o placa. Vazand ca rugaciunile ei nu prea merg, se hotaraste sa cumpere o carte despre magie neagra. Aceasta incearca una dintre evocarile scrise acolo, iar in fata ei apare chiar satana. Acesta vrea sa ia sufletul fetei, dar neputand, ramane uimit de faptul ca ea inca era virgina.
Miu face un pact cu satana, ca daca fara magie va reusi sa il faca pe Amamiya sa spuna ca o place, il va lasa sa ii ia virginitatea.

In urmatoarele zile, Satana ia un aspect de om si se duce la Miu la scoala, spunanad ca este fratele ei, care fusese bolnav timp de 2 ani. Astfel, el poate sa fie mai aproape de Amamiya si sa ii cupleze pe cei doi cat mai repede.

Insa intelegerea celor doi se schimba putin, deoarece Miu incepe sa se indragosteasca de Satana, iar Satana de ea. Intr-o zi, Amamiya isi marturiseste dragoste pe care i-o poarta lui Miu, lucru ce pe ea o ingrozeste, stiind ca acum va trebui sa ii plateasca lui Satana. Dar apoi, afland despre confesiunea acestuia ca nu era un sincera.

Miu isi da seama ca ea pe Satana il iubeste, si ca in inima lui a mai ramas ceva din ingerul care a fost candva.

Grafica: Imi place mult grafica, creeaza aerul acela de mister. Toate ipostazele sunt bine desenate, personajele, etc. Este asemanator cu stilul acela mai vechi de grafica, asemenea celuia al lui Yuu Watase.

Concluzii: Este un gen de poveste frecvent intalnit: X face un pact cu Y sa o/il ajute sa se indragosteasca Z, dat pana la urma Y si X se indragostesc. Desi nu am mai citit un manga, o astfel de poveste pe un fundal fantasy. Comedia este aproape absenta, ceea ce face manga-ul mai serios. O imbinare destul de buna.

Nota: 10/10.

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu