27 iulie 2009

Ai Hime ~ Ai to Himegoto

Publicat de Rachel la 08:15

Titlu: Ai Hime ~ Ai to Himegoto

Manga-ka: Kako Mitsuki
Volume: 3 [complet]
Capitole: 13
Gen: Drama, Romance, Shoujo

Povestea: Intr-o zi de aprilie, in timpul unei plimbari, Mao zareste dormind la umbra unui cires inflorit, un baiat dormind. Se aproapie de el, si pana sa isi dea seama, acesta o saruta.

Urmand ca parintii ei sa plece pentru o perioada mai lunga, ii cauta lui Mao ,,o dadaca". Acesta se dovedeste a fi chiar baiatul pe care il intalnise in acea zi, Jin. Tatal sau ii spune ca este unchiul ei vitreg, fiind convins ca din cauza diferentei de varsta dintre cei doi, se vor intelege ca si fratii.

Mao incepe sa simta mult mai multe pentru Jin, care o scapat de toti si de toate, astfel ea ajunge sa isi doreasca sa fie 'Jin's special person'.

Timpul trece, iar cei doi nu raman indiferenti unul in privinta celuilalt.

Un manga destul de cute, pot spune, desi e o poveste de dragoste perfecta. M-a facut la final sa plang, chiar destul pot spune.

Grafica: La un manga cute, personaje cute. Mao este genul acela de fetita cute, inocenta si pe placul tuturor, iar Jin este destul de hot. Artwork-urile, unele sunt cam simple, ceea ce nu imi place. Desi scenele ,,de dragoste" sunt desenate foarte bine.

Concluzii: Pot sa spun ca am plans la final, la ora 2 noaptea eu stateam si boceam la manga. Putea fi si mai bun, daca ar fi fost mai lung, dar pentru lungimea lui este ok. Actiunea este putin cam prea simpla, nu prea multe personaje, iar totul se invarte in jurul lui Mao si al lui Jin.

Nota: 10/10 a fost manga-ul meu preferat o perioada.

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu