25 iunie 2009

Cat street

Publicat de Tsume la 12:46

Titlu:
Cat Street
Mangaka: Youko Kamio
Artist: Youko Kamio
Volume: 8 [complet]
Capitole: 35
Gen: Drama ; Romance ; Shoujo ; School Life ; Live action.

Povestea: Keito Aoyama este o fata de 16 ani , care nu si-a putut trai copilaria din cauza actoriei. La varsta de 5 ani se ducea la auditii , obligata de mama sa , fiind motivata de fericirea de pe chipul parintilor ei. Era singura , fara prieteni. Pana intr-o zi , cand se intalneste cu Nako Soyoda. La varsta de 9 ani , cand trebuia sa prezinte partea a 2-a din musicalul "Sunny Days" , Keito s-a blocat , urmand sa fie concediata, si nu a mai vorbt cu Nako niciodata.


Ajunsa la 16 ani , Keito nu avea nici un prieten si statea toata ziua in camera ei. Intr-o zi , cand a iesit afara pentru o plimbare , a dat peste un om care o invita sa faca turul scolii "El Liston" . Acolo il intalni pe Rei Saeki, un fost jucator de fotbal.

Pe parcurs Keito devine buna prietena cu Rei , Kouichi , un baiat de 18 ani , cu un IQ in valoare de 200, si cu Mamiji , o fata careia ii placea sa se imbrace gotic., ajungand chiar sa se deschida in fata lor. De asemenea , se reintalneste cu un fost prieten din copilarie , devenind din nou apropiati unul de celalalt.


Keito , Kouichi si Mamiji se duc sa manance la restaurantul unde lucra Rei. Acolo , cativa baietii se iau de baiat, dar Keito incepe si ii ia apararea , spunandu-le ca nu au dreptul sa il jigneasca.

Desi a fost concediat, Rei e fericit pentru ca pritenii lui l-au sustinut.

Grafica: Youko Kamio are un stil de desen foarte linistita. Fetele personajelor sunt conturate bine, iar ochii mi se par geniali.
La prima vedere Keito pare aceea fata de bani gata cu fite in cap , si care emana senzualitate. Dar daca cititi mangaul va veti da seama ca nu e asa.

Impresii: Mi s-a parut un manga reusit , imbinarea dintre stiluri fiind perfecta. Recomand faniilor Shoujo si Romance. Desi mi-a fost mila de Keito la inceput , deoarece nu avea nici un prieten din cauza actoriei , m-am bucurat cand si-a gasit cativa oameni pe care se poate baza. Daca ar fi sa scot o morala ,aceea ar fi : "Speranta moare ultima".

___________________

Review mady by Bammbz

Nota : 10/10. Merita citit.

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu