2 iunie 2009

Tsuki no Waltz

Publicat de Tsume la 11:59

Titlu:Tsuki no Waltz
Mangaka:Mitsuki Kako
Volume: 1 volum (Oneshot)
Gen:romance, shoujo, historical, drama, tragedy

Povestea:Nariko Asakura, traieste intr-o familie bogata, cu rang nobiliar, care punea foarte mult accent pe educatia ei pentru a fi o buna sotie intr-o buna zi.Dar rangul nobiliar, si educatia ei, insemneau atat de putin in comparatie cu tutorele ei Keiichirou Sawa, pe care il iubeste ca pe un frate mai mare...sau poate e ceva mai mult de atat.In sinea ei, ar vrea ca timpul petrecut alaturi de Keiichirou sa nu se mai termine.

Chiar daca este instiintata ca se va casatori in numai 7 zile, ea continua sa traiasca in iluzia iubirii inposibile dinre ea si Keiichirou.Nici sentimentele lui nu sunt mai prejos.

Clasica poveste, ea o adevarata ''oujosama'' (rich lady) si el ''oniisama'' (frate mai mare) amandoi isi fac ochi dulci, se curteaza, nu poti sa zici ca nu isi arata sentimentele deschis, la urma urmei chiar daca finalul e dulce amarui, tot ajung sa danseze valsul lunii, acolo, in mica lor lume perfecta, dupa moarte.

Din poveste se desprinde principiul ''Till death thorn us part''...un final deloc cliseiic, si personajele, respectiv Nariko si Keiichirou nu sunt mai prejos. Totusi un oneshot ramane un oneshot, ce e incomplet e incomplet, storyline-ul si personajele cer o dezvoltare mai ampla, cer mai mult decat un oneshot.

Grafica:Nu prea sunt fana a stilului de desen a lui Mitsuki Kako, si stiu ca autoarea poate mai mult la capitolul grafica, nu mi-au placut de nici o culuare fetele personajelor, alungite, mai ales cand erau faze pe plan apropiat intre ei doi, si totusi ochii sunt de milioane *laughs*.
Veti avea parte de elemente de decor frumoase, in special flori albe, ca sa intregeasca atmosfera, fan art-ul de la inceput e bine realizat.

Impresii generale:Ma mira faptul ca Mitsuki Kako a ales sa faca un oneshot la povestea asta, cu un pontential enorm, insa e unul din oneshot-urile mele preferate, e clasic, e romantic, e dulce, e relaxant.Un oneshot bun, il recomand cu caldura amatorilor de povesti romantice (I'm talking about you shoujo fans *laugh*).

Nota:10/10 oh come on!e un oneshot, si l-am apreciat la nivelul lui, un ''must read''.

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu