27 august 2009

Haou Airen

Publicat de Lied-chan la 23:36


Titlu : Haou Airen
Mangaka :Shinjo Mayu
Volume :9 [complet]
Gen :Action, Adult, Drama, Ecchi, Mature, Romance, Shoujo, Smut, Tragedy

Poveste :Kurumi Akino este o fata care este nevoita sa lucreze pana seara tarziu din cauza starii materiale a familiei si pentru ca tatal ei murise.Intr-o seara cand se intorcea de la munca,Kurumi se intalneste cu un barbat ranit,care era urmarit.Ea incepe sa tipe,iar barbatul nestiind cum sa o potoleasca o saruta si ii spune ca daca nu tace se culca cu ea chiar acolo.De frica,ea tace,ba chiar nu-si poate lua ochii de la el.Vazand ca este ranit,Kurumi il duce acasa la ea si-l ingrijeste.Ca semn de multumire,Hakuron o invata cum sa sarute,apoi dispare intr-un mod misterios.
Kurumi este rapita de la scoala de catre niste persoane straine si se trezeste intr-un avion privat langa Hakuron si indreptandu-se spre China.
Totul i se pare ca un vis,mai ales ca are sansa de a participa la o petrecere,iar Hakuron ii zice ca va fi Cenusareasa lui...totul este frumos pana cand aude cine este cu adevarat Hakuron : liderul unei asociatii mafiote,cea mai puternica din Hong Kong.Kurumi vrea sa plece acasa,dar Hakuron o intreaba cum va face rost de bani pentru bilet si o sfatuieste sa lucreze pentru corpul lui.Ea refuza si fuge.Este aproape violata de catre 3 barbati,dar este salvata de catre Hakuron,asta o determina sa accepte sentimentele pentru el.
Hakuron detine o personalitate puternica,iar Kurumi este slaba [ma refer la felul ei de a fii],incetul cu incetul pierdandu-se in inima lui Hakuron,dar nevrand sa admita ca-l iubeste.
Hakuron devine foarte posesiv si nu-i pasa ca o raneste pe Kurumi,violand-o de nenumarate ori.
Sunt multe rasturnari de situatie,dar intr-un final Hakuron si Kurumi ajung un cuplu fericit si vor sa se casatoreasca,dar destinul se pare ca se impotriveste...

Grafica :Well,grafica o ador ^_^.I-as recunoaste stilul lui Shinjo Mayu de la km distanta.Aproximativ toti barbatii sunt hot-bishies xDDD,desigur cu Hakuron in frunte.Kurumi este desenata putin cam copilaroasa,avand 2 codite,dar asta reliefeaza inocenta ei.

Concluzii : Trebuie sa zic ca este foarte smut,chiar mature.Sunt multe scene dure si din cauza asta manga-ul este recomandat celor peste 18 ani [UPS !].Hakuron este genul de barbat posesiv si uneori violent,care o vrea pe Kurumi doar pentru el si nu-i pasa daca o raneste cu actele sale.Kurumi este fetita care il iubeste pe Hakuron,dar care nu vrea sa accepte asta si zice ca-l uraste.Totusi relatia lor atinge si cote bune.
Din pacate manga-ul se termina trist,cred ca am plans foarte mult,fiind fana Hakuron. T_T

Nota :9.5/10.De ce nu i-am dat 10 ? Din cauza finalului...

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu