27 iulie 2009

School Days

Publicat de Rachel la 08:52

Titlu: School days
Artist: Sakazuki Homare
Autor: Overflow
Volume: 2 [complet]
Capitole: 12
Gen: horror, drama, school life, anime, tragedy

Povestea: Totul incepe intr-un triunghi al dragostei format din 3 persoane: Makoto, Sekai si Kotonoha. Makoto simte anumite lucruri fata de Kotonoha, vazand-o in fiecare dimineata, deoarece luau acelasi tren catre oras.

Marturisind ca o place pe Kotohona, colega lui, Sekai, incearca sa il ajute in relatia cu ea. Kotonoha era o fata foarte timida, ce se rusina in preajma lui Makoto, si de asemenea ramanea socata la fiecare lucru extravagant pe care il facea el.

Intr-o zi, fara sa se abtina, Sekai il saruta pe Makoto in statia de unde trebuia sa ia autobuzul, acesta parca simtindu-se renascut dupa sarutul ei. Acesta este inceputul sentimentelor lui Makoto pentru Sekai.

Desigur, el continua sa o placa pe Kotonoha, dar se pare ca timiditatea ei nu se compara cu indrazneala lui Sekai, iar astfel reuseste sa se apropie pe ea mai tare de Makoto, decat sa o apropie pe Kotonoha. Pana la urma, el lasa ceea ce simte pentru Sekai sa iasa la iveala. Pana intr-o zi cand Kotonoha aude de lucrurile ce se intamplau intre cei doi, iar cum de-a lungul timpului ea reusise intr-un fel sau altul sa se ataseze de Makoto, ii este greu sa accepte acest lucru, asa ca recurge la lucruri mai dure. Kotonoha incearca sa o omoare pe Sekai, insa il raneste pe Makoto, prin incercarea lui de a o salva.

Dar Sekai, furioasa, doreste sa se razbune, facand intr-un final acest lucru.

Grafica: Nu pot spune ca grafica este extraordinara, cat de cat acceptabila, desi specifica unui manga dupa care s-a facut un anime ecchi. Personajele par destul de copilaroase pentru niste elevi de liceu.

Concluzii: Mi-a placut mai mult anime-ul decat manga-ul, desi s-a varsat mai mult sange, iar situatia a fost una mult mai dificila si mai adancita. Nu este un manga pentru care simt nevoia de a-l reciti, e genul acela pe care-l citesc eu cand nu am ce face. Sincer, anime-ul este mult mai bun.

Nota: 6/10, ar fi putut fi o actiune mult mai coplexa si un final nu chiar atat de brusc.

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu