29 iulie 2009

Kyou, Koi Wo Hajimemasu

Publicat de Lied-chan la 22:11


Titlu : KYOU, KOI WO HAJIMEMASU
Nume alternativ : Kyō, Koi wo Hajimemasu; Today, I'll start our love; Today, love starts!; Today, we'll start our love; Today, our love starts!; Today, the love begins
Mangaka : Minami Kanan
Volume : 6 [ongoing]
Gen : Comedy, Drama, Romance, School Life, Shoujo, Slice Of Life

Poveste : Tsubaki Hibino este o fata care tocmai a intrat la liceu,insa nu liceul unde isi dorea ea.Adora sa-i faca parul surorii mai mici,Sakura,dar nu crede ca acel tip de coafura i-ar sta bine.Inca din prima zi de scoala incearca din greu sa se schimbe,incercand sa poarte fusta mai scurta si o coafura mai 'extravaganta',dar din pacate acel stil nu o defineste.Revine astfel la felul ei de a fi : codite impletite si fusta pana la genunchi.Odata cu inceperea liceului isi doreste sa descopere dragostea,totusi toti o privesc intr-un mod ciudat.
Esueaza in a fi studenta cea mai buna [ce ar fi trebuit sa tina un speech in ceremonia de deschidere]si se trezeste ca sta in banca chiar langa studentul anului,Tsubaki Kyouta,cel pe care ea nu-l suporta din cauza faptului ca avea parul lung.Din cauza faptului ca Tsubaki Kyouta o ia peste picior,ii taie o parte din par.Kyouta ii cere o suma mare de bani pentru 'pagube',dar Hibino nu dispunea de ei si astfel el ii cere sa plateasca cu trupul ei.Hibino nu intelege adevaratul sens si ii taie parul si mai scurt in schimb,spunandu-i ca acel stil i se potriveste mai bine.
Kyouta o saruta pe Hibino si ii promite ca o sa-i ia toate primele dati.
Astfel se declanseaza un joc intre cei doi.
Hibino este obligata de anumite circumstante sa mearga la o intalnire cu el,incearca si atunci deasemenea sa adopte al stil,dar nu reuseste.Totusi,Kyouta ii daruieste o rochie si incearca sa mearga si mai departe,dar nu reuseste...El admite ca a pierdut pariul si continua sa se comporta cu Hibino ca un prieten doar.
Hibino in schimb realizeaza ca s-a indragostit de el,isi declara dragostea si e respinsa.Dupa respingerea lui Kyouta se schimba foarte mult si isi mai declara inca odata dragostea,fiind acceptata.

Am scris cred ca esentialul,sunt mai multe intamplari,dar nu va pot povestii tot manga-ul...

Grafica : Stilul de desen a lui Minami Kanan este grozav.Ea este pe departe una din mangaka-urile mele preferate.Personajele sunt bine conturate [atat in grafica,cat si in poveste] si sincera s fiu nu am observat vreo eroare de desen.
Hibino este frumoasa,chiar si cand are codite,iar Kyouta e extrem de hot xD.

Concluzii : Cu siguranta merita citit.Imi place la nebunie cat de 'cluesless' este Hibino in anumite situatii.Este atat de inocenta uneori si nu-si da seama de anumite sensuri.
Manga-ul acesta e cam printre singurele manga-uri de Minami Kanan care nu contine smut.[ea fiind deobicei cunoscuta pentru workurile ei smutilicious xD],dar povestea este bine conturata...

Nota : 10/10,cu siguranta va va captiva.

3 comentarii:

Andra on 30 iulie 2009 la 02:18 spunea...

..Manga asta e fascinanta daca stai sa te gandesti....chiar daca mai nou a devenit a little echi >.<....But...e o manga realista zic eu....si povestea e marfa!

Lied-chan on 30 iulie 2009 la 03:40 spunea...

Well.Sincer nu mi se pare deloc smut [ecchi].Incearca sa citesti alte manga-uri de Minami Kanan,like Ren-ai shijo shugi si ai sa vezi ce inseamna cu adevarat smut xD.
[desi,trebuie sa recunosc ca Ren-ai shijo shugi mi-a placut xD]
=3

Andra on 31 iulie 2009 la 05:32 spunea...

Yea i know am citit si dalea....cred ca nu am folosite termenul corect =3 prin echii, i mean manga este foarte buna...si e foarte reala ....dar faza ca ea vrea,sau el vrea sa se culce cu ea :)) pe MF l-au pus cu +16 sau +18 numai stiu :))

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu