27 iulie 2009

Kindan no Koi wo Shiyou

Publicat de Rachel la 09:02

Titlu: Kindan no Koi wo Shiyou
Manga-ka: Ohmi Tomu
Volume: 1 [complet]
Capitole: 5
Gen: Drama, Josei, Romance, Smut, Supernatural

Povestea: Intr-o seara, Hisako este salvata de un betiv de catre un lup. Parandu-i dragut, ea duce lupul la ea acasa, fara a sti ce este acesta cu adevarat. Seara, se transforma intr-un tip caruia cu greu ii poti rezista, chiar si Hisako fiind luata de val atunci cand il vede. El ii spune ca pe timpul zilei este lup, iar seara se transforma in om.

Hisako se lasa atrasa de el, incepand sa-l ia cu ea peste tot, spunandu-le oamenilor ca este animalul ei de casa. De asemenea, in inima ei se naste ceva pentru Yato [lupul], iar se pare ca nici el nu ramane indiferent la acest lucru.

Desi, aparent iubirea dintre cei doi pare imposibila, avand in vedere ca Yato era mai mult lup decat om, insa Hisako nu vrea sa renunte la acest lucru. Fiind atasata de el, marturiseste acest lucru, spuanandu-i ca nu-i pasa daca este mai mult animal decat om. Hisako va continua sa-l iubeasca, chiar si in manga-urile care sunt ca un fel de continuare pentru aceasta poveste.

Sunt multe lucruri care se intampla intre cei doi, atat bune, cat si rele. Nu este prezentat foarte mult in acest manga, in Kindan no Koi de Ikou gasiti mai multe, fiind si un manga mai lung, care cuprinde detalii.

Grafica: Stilul de desen al lui Ohmi Tomu este cred ca cel mai bun pe care l-am vazut. Imi place foarte mult cum deseneaza personajele, mai ales cum l-a desenat pe Yato, Felul in care aseaza desenele in pagina, anumite elemente de decor pe care le foloseste. Dupa opinia mea, grafica e de nota 10+.

Concluzii: Nu este un manga prea complex, insa e interesant, iar faptul ca se continua cu alte 2 manga-uri scuza acest lucru. Cel putin, tot ce va zic e ca la Kinan no Koi de Ikou sa conduceti cu grija, e cam pervers =].

Nota: 9/10, daca era putin mai complex era perfect.

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu