27 iulie 2009

Itsuka no Tsuki de Aimashou

Publicat de Rachel la 09:20

Titlu: Itsuka no Tsuki de Aimashou
Manga-ka: Kako Mitsuki
Capitole: 1 [OneShot]
Volume: 1
Gen: Drama, Romance, Shoujo, Tragedy

Povestea: Intreaga poveste este un miracol. Cel putin, pe mine m-a uimit intr-un mod deosebit. Conceptia pe care se bazeaza manga-ul, ideea ca atunci cand oamenii mor devin stele.

El supsese ca intr-o seara cu luna plina, un miracol se va intampla, ea nestiind care este acel miracol despre care vorbeste el. Pana cand in seara respectiva, cand el i-a cerut sa se casatoreasca, sa intemeieze o familie din dragoste, minunea s-a intamplat. Dupa un sarut lung, dupa aceste vorbe, i-a zis ca o va astepta acolo unde este si luna, ca se va ruga pentru binele ei, si astepata sa vina sa-l viziteze intr-o zi, apoi a disparut, lasand o urma de pulbere magica in urma sa.

Astfel, ea a inceput sa-si doreasca ca atnci cand moare, sa se duca la luna, deoarece stelele sunt atat de departe de Pamant, dar luna va fi mereu aproape, aseste fiind si spusele ei la inceputul manga-ului.
In ciuda iubirii aparent brusca dintre cei doi, problemele lui care apar din senin cand te astepti mai putin, magia de la final face ca totul sa para frumos, atat in inima fetei, cat si pentru cititori.

Grafica: Mi-a placut foarte mult grafica, am mai spus, este similara cu cea de la Ai Hime ~ Ai to Himegoto, mai ales personajele. Imi place mult cum sunt desenate paginile de la final, insa intreg manga-ul frumos.

Concluzii: A fost lucrul care m-a determinat pe mine sa cred ca atunci cand oamenii mor, devin stele. La final am plans, ca de obicei, la orice manga de dragoste. In ciuda faptului ca a fost scurt, Kako Mitsuki, prin stilul ei de a incheia orice manga, chiar daca nu este cine stie ce pe parcurs, a fost minunat. Vorbele spuse de cei doi, si cand te gandesti: Ce ar fi sa traiesc si eu o astfel de intamplare?.

Nota: 10/10. Grafica buna, Povetse emotionanta, probabil cel mai bun manga de-al lui Kako Mitsuki.

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu