27 iulie 2009

Deep Love - Host

Publicat de Rachel la 09:52

Titlu: Deep Love - Host
Mangaka: Yoshi Yuu
Volume: 2 [complet]
Capitole: 6
Gen: Drama, Josei, Tragedy

Povestea: Dupa ceea ce se intampla cu Ayu, Yoshi-Yuuki se inchide in el, devenind mai rece, oprindu-se sa faca ceea ce facea pana atunci. Asa ca se angajaza la un Host club, spunand ca este dispus sa isi vanda corpul. El intalneste o femeie, cu care se intelegea destul de bine, insa ea se plangea mereu de felul in care arata. Dupa o vreme, si aceasta persoana dispare brusc.

Cu timpul, Yoshi-Yuuki ajunge directorul companiei. Intr-o zi, un cersetor se opreste sa ii ceara niste bani, iar el ii da. Apoi in parc, acelasi cersetor statea pe o banca, uitandu-se la o fetita cum se joaca. Intra in vorba cu el, pana in momentul in care copilul ce se juca prin preajma, era sa cada, iar Yoshi-Yuuki il prinde. Fetita ii pune mainile pe fata, si il intreaba cum arata, lucru ce il face sa isi dea seama ca ea era oarba.

Cu timpul, Yoshi-Yuuki incepe sa se ataseze de acea fetita, al carei nume era Ayu-chan. Ea devine ca un fel de lectie pentru el, avand in vedere ca era oarba, dar cu toate astea facea orice sa traiasca si era mereu fericita. Cand totul e pe cale sa se duca de rapa, Yoshi-Yuuki se hotaraste ca nu mai vrea sa piarda pe cineva drag din nou.

Grafica: este la fel ca cea de la Ayu no Monogatari. Desigur, este o diferenta intre Yoshi-Yuuki de atunci si Yoshi-Yuuki de acum. Imi place foarte mult cum sunt desenate personajele.

Concluzii: Pot spune ceva? Am plans. Finalul este superb. Un manga care este o lectie de viata cu adevarat, nu numai pentru Yoshi-Yuuki, ci pentru noi toti. Cu toate ca nu vedea, lucru ce pentru noi probabil e ceva normal, adica ne gandim ca ce e asa de pret in a putea vedea... Eh, ci foarte multi dintre noi nu sunt atat de fericiti in viata lor, cat Ayu-chan, care traia cu speranta si promisiunea imposibila ca intr-o zi, va fi bine iar. Ganditi-va la toate lucrurile astea.

Nota: 10/10... ceva ce cu adevarat merita nota asta.

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu