27 iulie 2009

Bitter Virgin

Publicat de Rachel la 08:36

Titlu: Bitter Virgin
Manga-ka: Kusunoki Kei
Volume: 4 [complet]
Capitole: 32
Gen: Mature, Romance, School life, Seinen

Povestea:Aikawa a fost violata de tatal ei vitreg, dand nastere si unui copil, pe care mai apoi il daduse spre adoptie. Cand se implineste un an de la nasterea copilului, Aikawa se duce sa se roage la biserica, confesandu-se.
Fara sa vrea, Daisuke, colegul ei, o aude si ramane uimit, iar lucrul acesta il face sa isi doreasca sa o protejeze pe Aikawa.

Aikawa era speriata de orice barbat, insa Daisuke devine singurul pe care il accepta, avand incredere in el indiferent de situatie. Insa in acelasi timp, o colega de-a lor este indragostita de Daisuke, ea facand orice sa il indeparteze de Aikawa.

El o protejaza pe Aikawa, salvand-o de la a fi iarasi violata, si ajutand-o sa treaca peste orice obstacol iesit in cale.
Cei doi trec printr-o serie de peripetii, desi pana la urma totul se termina cu bine.

Grafica: Imi place destul de mult grafica manga-ului, insa sustin ca in unele ipostaze Daisuke ar fi putut fi desenat mai bine, mai ales din profil. Aikawa are cu adevarat acel aer de fata inocenta, lucru ce reiese si din partile in care apare, chiar si de pe coperta, nefiind nevoie sa afli inainte de povestea ei.

Concluzie: A fost manga-ul meu preferat o perioada, iar finalul m-a facut cu adevarat sa zambesc. Mi-a palcut ca a avut o actiune complexa, si pe parcurs au mai aparut si alte personaje care sa joace roluri mai importante, nu doare Daisuke si Aikawa.

Nota: 10/10, consider ca merita. Este un manga destul de matur.

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu