27 iulie 2009

Absolute Boyfriend

Publicat de Megara la 12:49


Titlu :Absolute boyfriend

Mangaka : Watase Yuu

Chapters : 33[complet]

Gen: Comedy, live action, romance, sci-fi, shoujo

Poveste: Riiko este o eleva la liceu ce are destul de multe lucruri pe cap: 1. E obsedata de marimea sanilor ei ; 2.Este foarte dezordonata deoarece locuieste singura ; 3. Nu are un prieten, iar toti baietii o resping; 4. Vecinul si prietenul ei din copilarie, Soushi, o tachineaza mereu. Desigur, la aceste probleme se mai adauga cateva.

In timp ce mergea prin parc, Riiko gaseste un telefon care suna si raspunde la el. La celalalt capat era un baiat care ii multumeste pentru ca i-a gasit telefonul si o roaga sa se intalneasca. Descopera, insa ca baiatul e un ciudat care vinde lucruri si o intreaba pe Riiko daca o poate ajuta cu ceva. Aceasta ii raspunde ca ar vrea un… iubit. Tipul ii da o carte de vizita si ii spune sa intre pe URL-ul de pe CD. Ajungand acasa, Riiko intra pe site-ul dat de tip si completeaza un formular pentru « iubitul perfect ».

Desigur, a doua zi ii este livrat « iubitul » intr-o cutie. O deschide, iar peste ea pica un tip super hot, dezbracat si… aparent adormit. Tipul este o papusa, un robot, iar pentru a-l pune in functiune e nevoie doar de un sarut. Lucrurile se complica avand in vedere ca figurina e destul de scumpa(iar Riiko nu are bani destui)si e facuta pentru... noapte(daca intelegeti ce vreau sa spun).

Nu e un manga extraordinar, insa, de ramarcat este evolutia personajelor. Riiko descopera ce inseamna iubirea, prietenia, tradarea, neincrederea, suferinta. Night(figurina) nu se dovedeste doar un « robot », e capabil sa simta si sa sufere, iar Shoushi…descopera cu adevarat ce simte pentru Riiko.

Grafica : Are o grafica destul de buna, nu e ceva incredibil de frumos, insa e.. destul de normala. Night e… eh, cum ar trebui sa fie un tip cu adevarat hot.Chiar si Soushi e dragut, iar Riiko e super cute. Adica o vezi si iti dai seama ca e o fata inocenta, prostuta si destul de ghinionista. Elemente decorative nu prea o sa vedeti, insa nu le-am simtit lipsa. Am fost prea prinsa de poveste ca sa mai observ mare lucru.

Concluzii : Dupa cum am mai spus(pentru mine, cel putin), nu e o manga care sa te faca sa ramai socat de cat de frumoasa, extraordinara si incredibila este. Pentru mine a fost o activitate placuta intr-o dupa-amiaza de duminica plictisitoare.

Nota : 8/10, nu e un must read, insa mi-a placut.

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu