15 decembrie 2009

Mistu x Mitsu Drops

Publicat de Megara la 12:24

Ok, Hachi isi cere scuze de un infinit de ori plus o punga de napolitane Naty pentru mult prea lunga ei absenta. A avut ceva probleme, dar asta nu e o scuza! Deci, imi pare serios rau. Si, stand ca o lenesa in fata calculatorului, band Pepsi si ascultand Dope am spus ”Trebuie sa fac un review!” (asta si pentru ca simt ca in curand Tsume o sa se urce in tren si o sa vina cu ghilotina la mine daca nu ii fac review). Astea fiind spuse…

Titlu: Mistu x Mitsu Drops

Manga-ka: Minami Kanan

Volume: 8 [complet]

Gen: Comedy, Mature, Romance, School life, Shoujo, Smut

Story: “Renge is tender… Renge is sweet… Renge is… dangerous?” . Asa inepe manga-ul, aratandu-ne un zambet de bishie misterios si… irezistibil(plus un cercel cu o floare pe el), dupa care ne propulseaza in fata unei chelnerite care se cearta cu niste clienti. Unul dintre prietenii tipului cu [virgule] care se certa se ridica de pe sezlong(da, erau la piscina) si ii face vant chelenritei. Paharele pe care le avea pe tava cad in piscina, iar tipa se arunca dupa ele. Apoi, tipa(pe care o cheama Yuzuru) se rasteste la tip, afla ca se duc la acelasi liceu, dupa care tipul o ia pe tipa pe sus si o duce in camera lui. Dupa cateva replici in care tipul face pe “the big bad wolf”, ii zice tipei sa se duca sa faca dus. Tipa accepta, se duce la dus, dupa care vine si tipul(Renge Kai)… Dupa putina admosfera(daca intelegeti la ce ma refer), cineva suna la usa, tipul pleaca, iar Yuzuru se trezeste cu un cercel identic cu al lui Kai in ureche pe care nu il mai poate da jos.

Buuun… urmaeaza apoi prima zi de scoala in care Yuzu afla ca, prin purtarea acelui cercel a devenit “honey” a lui Kai. Si acum, ce e cu “honey” asa. Deci, clanul Kugeka este format din 9 familii care au 18 elevi. Fiecare familie are cate un copil care invata la liceul ala. Si, fiecare “elev Kugeka”( ca sa le zicem asa) are cate o “honey” pe care o aleg din clasele normale. Rolul “honey”-urilor? Sa ii ajute pe rasfatati sa treaca clasa. Partea… buna e ca ii sunt platite toate studiile. Astfel, Yuzu devine chiar bucuroasa ca a fost aleasa “honey”.

Prima ei sarcina ca “honey” e sa il aduca pe Kai in clasa de pe terenul de basket. Numai ca Renge nu vrea, ba Yuzu primeste si o minge in fata. Dupa ce Renge o saruta, Yuzu face uarat si ii spune ca nu mai vrea sa fie “honey” a lui. Totusi.. afla ca daca renunta, va fi exmatriculata. In concluzie, are doua optiuni: 1. Renunta si e exmatriculata sau 2. O sa incerce sa fie o “honey” buna . Normal, Yuzu accepta sa fie “honey” si sa indure sexual harrasement-ul lui Kai- asta pentru ca Renge foloseste “honey”-urile sa isi omoare timpul. In orice fel.

Lucrurile se complica si mai mult cand are loc un joc de basket intre membrii Kugeka, alaturi de “honey”-urile lor, meci in care membrul ce se claseaza pe ultimul loc isi pierde “honey”-ul. Iar daca adaugi si un membru putin dereglat care aparent o vrea pe Yuzu… iese ceva destul de ok, nu?

Grafica: E OK. Chiar e Ok. E o grafica clean and simple, pe gustul meu. Nu sunt multe imagini in pagina, asezate frumos, le intelegi repede. Kai e destul de hot, are un zambet al naibii de charming(stiti, cam toti tipii sunt hot shot-uri). Yuzu, in schimb, nu are nimic prin care iese in evident. Poate doar ochii mari si foarte expresivi. Si un corp foarte frumos. Mi-au placut duper mult scenele cu saruturi care apar destul de des. Sunt saruturi adevarate(chiar daca apare si cate o limba pe acolo) si sunt foarte… hot. Un alt lucru placut in materie de grafica sunt fundalurile, armonioase si foarte bine desenate. In schimb, nu prea gasiti artwork-uri, elemente de décor in pagina un lucru care nu mi-a placut. Cam atat despre grafica(stiti ca eu laud pana la Olimp si inapoi grafica din manhwa-uri, de obicei).

Concluzii: Pai. Aici sunt destul de multe. Nu a fost o manga care sa puna cu totul stapanire pe mine, dovada ca a fost nevoie sa recitesc cateva capitole pentru a-mi reaminti despre ce e vorba. Bine, la cateva capitol ale ei, nici nu ma mir. Si oricum, povestea scartie. Cu toate astea, e smut, deci intelegem. Nu, nu e vorba ca nu imi place smut-ul(ba chiar imi place-si fara duble interpretari), dar de cele mai multe ori story-ul din smut nu e atat de real si armonios. Jur ca de cateva ori mi-a venit sa o strang de gat pe Yuzu, insa imi place personalitatea ei. E puternica si face fata multor lucruri. Altceva… nu. E uneori lame, sacaitoare, se cam lalaie, dar pe de alta parte e amuzanta, pasionanta(partea cu saruturile) si cu un story iesit din comun.

O recomand daca va plictisiti(mai ales acum in vacanta) si nu aveti ce face. Oricum, presupun ca unii din voi nu se vor mai opri din citit(asta pentru ca la sfarsitul unor capitol te lasa in suspans).

Nota: 7.5/10. Ca sa nu fiu prea rea. Dupa cum spuneam, uneori se lalaie si e sacaitoare, iar grafica e putin banala.

Nu uitati: Hachi va iubeste![ok, dudes... acum e partea in care va ridicati de pe scaun, aplaudati si spuneti ca sunt idolul vostru. [: ]

P.S.:Coperta aleasa de Hun-chan(cred ca v-ati dat seama). E cea mai faina, dar zici ca e yaoi. Manga-ul nu e yaoi, sigur.

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu