29 noiembrie 2009

Crazy for You

Publicat de Lied-chan la 03:22





Titlu : CRAZY FOR YOU
Nume alternativ : クレイジーフォーユー
Mangaka : Shiina Karuho
Volume : 6 [ongoing ]
Gen : Comedy, Drama, Romance, School Life, Shoujo

Poveste : Sachi sau Sa-chan invata la o scoala de fete si pana la varsta de 17 ani nu a intalnit dragostea,dar a fost mereu fericita si optimista.Decide sa participe la un goukon,unde il intalneste pe Yuki si se indragosteste de el.Akemi,prietena si colega ei,o sfatuieste sa nu aibe nicio legatura cu Yuki,pentru ca este genul de baiat care-si bate joc.Totusi,Sachi continua sa-l vada.Yuki ii spune adevarul despre felul lui de a fi si ii marturiseste ca el nu a mai avut niciodata vreo prietena [nu iubita,ci prietena].Astfel,Sachi devine prima prietena a lui ,dar Yuki ii spune clar ca alt tip de relatie nu poate exista intre ei doi.
Sachi afla ca Yuki defapt iubeste pe altcineva,mai exact pe prima lui iubita,dar continua sa-l vada,ba chiar ii organizeaza oarecum ziua lui.
Chiar de ziua lui Yuki este bolnav si este nevoit sa stea la pat.Sachi,impreuna cu prietenul lui Yuki,Akahoshi [care o place pe Yuki] se duc sa cumpere ceva pentru a-l ajuta pe Yuki,iar cand se intorc o vad pe Akemi,prietena lui Sachi,intrand in casa lui Yuki.Sachi,Akahoshi si iubitul lui Akemi,Yuuhei intra in casa si ii vad pe Akemi si Yuki sarutandu-se.Se dovedeste ca prima iubire a lui Yuki este chiar prietena lui Sachi ?!

Grafica : Sincera sa fiu,grafica este sa zicem normala.Personal,eu as fi optat ca Yuki sa fie desenat ca un 'bad boy',iar aici mi se pare prea cute pentru caracter lui,adica are o privire prea blada.

Concluzii : Foarte telenovelistic,multe rasturnari de situatie,drama,la un moment dat poate devenii chiar enervant,pentru ca la inceput parea ca Yuki ii da sperante lui Sachi si defapt el iubea pe altcineva.Totusi,va pot asigura ca este happy-end [asta daca nu cumva vreti ca Sachi sa ramani cu Akahoshi :D].

Nota : 9/10.Un shoujo clasic,care mi-a placut foarte muult. [ew,si eu deobicei prefer sa fie smut,dar asta mi-a lasat o impresie placuta prin perseverenta lui Sachi ^^]

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu