15 septembrie 2009

Deep Love - Reina no Unmei

Publicat de Rachel la 15:11

Titlu: Deep Love - Reina no Unmei
Manga-ka: Yoshi Yuu
Volume: 1 [complet]
Capitole: 3
Gen: Adult, Shoujo, Drama, Tragedy

Poveste: De pe urma unui viol, Reina ramane insarcinata, afland mai apoi va avea o fata. Cand aude acest lucru, fara sa se gandeasca, se decinde ce nume sa-i puna, ci anume Ayu.
Se hotaraste sa-i spuna prietenului ei despre acest lucru, doar ca acesta cand aude, o respinge, mai ales afland ca acel copil nu are tata, si ca totul a pornit de la un viol. Reina decide sa se descurce pe cont propriu, sa creasca de una singura copilul.

Insa pe atunci nu stia cat de greu ii va fi sa duca totul fara ajutor. Mai ales ca dupa un incident, Ayu va ramane oarba, iar ea va fi nevoita sa o lase in grija bunicii ei, pentru a pleca sa lucreze si sa o poata intreine, si sa se intretina si pe ea.

Ajunge sa faca acelasi lucru pe care il facea si Ayu, sa intretina relatii sexuale pentru bani, la un club special pentru asta, unde intalneste si o fata care o ivnata ce si cum, mai tarziu, acea fata ajutand-o.

Mai apoi, se dovedeste ca seful clubului, sa fie un om cu o doritna foarte mare de asa ceva, si care se va "juca" cu Reina de cate ori isi va dori, iar aici vor fi niste scene destul de dure. Si prin dure nu ma refer ca vor fi scene de hentai, ci la restul factorilor: catuse, bici, etc. in fine, ati inteles voi [am scris asta ca sa va pregatesc, sa nu ziceti ca nu v-am spus].
Reina ajunge sa fie partenera sefului aproape mereu, de fiecare data cand el avea chef de asta, se ducea la ea si se satura.

Va repet, sunt destul de multe scene dure, este chiar mai hard decat cea cu Ayu, continand si niste crime catre final, totul in manga parca rezumandu-se la sex. Si chiar daca nu vezi asa ceva din 3 in 3 pagini, parte de baza este constituita din asta, vrand sa arate lumea mizerabila in care traim.

Chiar la un moment dat, un simplu fluture o va face pe Reina sa zambeasca, si te gandesti ca in final vezi ceva diferit in tot manga-ul.
Si iarasi avem parte de "daruri" primite de la cei ce ne asteptam mai putin, cand cineva-l va impiedica pe sef sa mai profite de Reina.

Grafica: Din felul in care arata personajul, iti poti da seama care este rolului lui. Este la fel ca si la Host si Ayu no Monogatari, acelasi stil de desen, Yoshi-yuki seamana foarte bine cu cel din Host. Scenele de smut sunt desenate iarai bine, dar sa nu va inchipuiti cine stie ce.
Pot sa spun ca sunt total indragostita de Yoshi-yuki XD. Un personaj desenat atat de bine, nu gasesti pe toate drumurile.

Concluziii: Ar fi putut totusi sa aiba si altceva in afara de lucruri dure, si povestea sa fi fost mai lunga, pentru ca de pe la jumatatea capitolului 2, ama vut senzatia ca actiunea s-a derulat prea repede, ca parca de la Reina in posesia sefului, s-a trecut prea repede la alta ipostaza, dar acest lucru tine si de lungimea mangaului.

Nota: 6/10 Host si Ayu no Monogatari au fost mai bune.

0 comentarii:

:) :( ;) :D ;;) >:D< :-/ :x :"> :P :-* =(( :-O X( :> B-) :-S #:-S >:) :t(( :)) :| /:) =)) :-B =; :-c :)] ~X( :-h :-t I-) L-) :-& :-$ [-( :O) <:-P (:| =P~ :-? #-o =D> :-SS @-) :^o :-w :-< <):) :o3 :-? %-( :@) ~:> @};- %%- **== (~~) ~O) *-:) >-) :-L [-O< $-) :-" b-( :)>- [-X \:D/ >:/ ;)) :-@ ^:)^ :-j (*) o-> o=> o-+ (%)
/wahaha /hihi /omg /no /dignose /sweat /shock /floor /hmm /XD /blur /blush /nobigdeal /please /bye

Trimiteți un comentariu